Andrélon Ochtend Boost Bloedsinaasappel & Gember Doucheschuim - 200 ml

Al vanaf €

Deze heerlijke douche foam zorgt voor een frisse start van de dag. De douche foam, verrijkt met de frisse en fruitige geuren van bloedsinaasappel & gember ruikt naar de zomer, verzorgt je huid en prikkelt je zintuigen.

Verrijkt met de geur van Bloedsinaasappel & Gember
Zijdezacht schuim
Voor een frisse & Stralende huid
Voor een frisse start van de dag
Direct als schuim uit de fles
Ook geschikt als scheerschuim

Deze heerlijk foam zorgt voor een frisse start van de dag. De foam verrijkt met de geur van Bloedsinaasappel verzorgt je huid en geeft je zintuigen een prikkelende energie boost, zodat je opgewekt aan de slag kunt beginnen.
Resultaat: een frisse & stralende huid!
Andrélon Ochtend Boost doucheschuim is een zijdezacht schuim met verkwikkende geuren voor een frisse en stralende huid. Het fijne is dat het direct als schuim uit de fles komt. Het zijdezachte doucheschuim voelt heel comfortabel aan en de heerlijke, frisse geuren zorgen voor een beleving onder de douche. Andrélon Ochtend Boost is verkrijgbaar in de varianten: Appelbloesem & Cranberry, Bloedsinaasappel & Gember en Mango & Mandarijn. Drie heerlijk geuren die je zingtuigen prikkelt en zorgen voor een stralende huid.
Tip: De Andrélon Doucheschuim is, doordat het zich makkelijk verspreidt, ook zeer geschikt om als scheerschuim te gebruiken
Bepaalde huidverzorgingsproducten zijn ‘every day essentials’, maar dit betekent nog niet dat ze saai hoeven te zijn. Zelfs als het een dagelijks ritueel is dat dag na dag terugkeert, zoals douchen, is het de moeite waard er een feestje van te maken. Andrélon beseft dat als geen ander en introduceert een doucheproduct voor je lichaam: Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim.

Gebruiksaanwijzing:
1. Goed schudden voor gebruik
2. Spuit de foam op je hand en verdeel over je lichaam
3. Geniet
4. Spoel de foam af

Vermijd contact met de ogen. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met water.

Merk : Andrélon
Inhoud : Andrélon Ochtend Boost Bloedsinaasappel & Gember
EAN: 8710447205860
Introductie jaar : 2018