L’Oréal Paris Color Infallible - 007 Unlimited Sky - Oogschaduw

Al vanaf €7.89

L’Oréal Paris Color Infallible Oogschaduw is een oogschaduw met de meest krachtige intensiteit en een satijnzachte crèmetextuur. Color Infallible oogschaduw is waterproof, perfect bestand tegen knipperen en is langhoudend tot wel 24 uur.


Voordat je L’Oréal Paris Color Infallible Oogschaduw aanbrengt kan je gebruik maken van een oogschaduw primer om ervoor te zorgen dat de oogschaduw nog langer blijft zitten en niet in de fijne lijntjes trekt. Je kan de oogschaduw aanbrengen met je vingers of met een speciale oogschaduw kwast.

L`Oréal Paris is een make-up merk, speciaal voor jou! L`Oréal wil je laten weten dat je er mag zijn en het verdient om er mooi uit te zien. De slogan is niet voor niets: "Omdat je het waard bent". L`Oréal Paris is een Frans merk en wereldwijd de nummer één in de cosmetica branche. L`Oréal Paris is toegankelijke luxe voor iedereen die het beste wil op het gebied van schoonheid. Wereldwijd hanteert L’Oréal Paris dezelfde kenmerkende stijl: innovatie en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L’Oréal Paris Color Infallible - 007 Unlimited
EAN: 3600521890325
Introductie jaar : 2018