5 paar wimpers inclusief een DUO-wimper lijm

Al vanaf €15.50

De finishing touch voor elke vrouw: Mooie lange volle wimpers waarmee je een prachtige oog opslag creëert.
inclusief een tube wimperlijm

Doe voorzichtig als je de wimpers uit het doosje haalt. Je wil natuurlijk niet dat de wimpers kapot gaan of dat ze beschadigen. In de meeste gevallen zitten de wimpers goed vastgeplakt, dus trek er voorzichtig aan.
Vergeet niet om de wimpers te passen. Te passen? Ja, zodat je weet dat de wimpers niet te lang zijn voor je ogen. Meestal moeten de wimpers namelijk bijgeknipt worden - dat kan gewoon met een schaar - en dat doe je door de buitenste wimpers weg te halen.
Dan een essentieel onderdeel: de lijm. Dat is namelijk misschien nog wel belangrijker dan de wimpers zelf! Gebruik een goede lijm – zoals de DUO
Dan nog een belangrijke stap... Laat de lijm drogen! Als je de wimpers meteen aanbrengt terwijl de lijm nog heel vloeibaar is kun je erop rekenen dat het gaat schuiven en niet vastplakt. Dus wacht dertig seconden voordat je de wimpers aanbrengt.
Verder is het aan te raden om de wimpers eerst naar binnen toe te buigen in een soort C-vorm. Dit maakt de wimpers flexibel waarna het daarna beter de vorm van je oog aanhoudt.
Een pincet de beste tool om de nep wimpers netjes op je ogen te plaatsen! Pak de wimpers in het midden vast om het aanbrengen makkelijker te maken. Let op dat je echt de wimpers pakt en niet de lijmrand.
Om de rand van de nep wimpers te verbergen is het aan te raden om eyeliner te dragen in een donkere kleur. Op die manier worden de nep wimpers één met je oog.

Merk : Purplebox
Inhoud : 5 paar wimpers inclusief een DUO-wimper lijm
EAN: 6611355002317
Introductie jaar : 2019