P20 - SPF 50 - 100 ml - Zonnebrandcrème - Spray

Al vanaf €

P20 zonnebrand is één van de beste zonnebrandmiddelen op de markt. P20 is een zonnebrandcrème en zonnespray die zo ontwikkeld is dat je hem maar 1 keer in de 10 uur hoeft aan te brengen. Daarnaast is P20 zonnebrand zeer waterresistent. Perfect voor iedereen die veel in de zon en in het water te vinden is; van families tot buitensporters.

Dankzij de zeer stabiele samenstelling blijft P20 zeer lang intact, zelfs na langdurige blootstelling aan hitte en zonlicht. P20 is vet- en geurvrij en er zijn geen kleurstoffen of conserveermiddelen aan toegevoegd. P20 zonnebrand is veilig voor kinderen en geschikt voor de hele familie.
Hoe werkt het?

  • Breng P20 zonnebrand rijkelijk (minimaal 30-40 ml) aan per smeerbeurt
  • Let op dat je ieder onbedekt lichaamsdeel goed hebt ingesmeerd en niets bent vergeten
  • Spray niet in het gezicht, maar spray eerst op de hand en smeer daarmee het gezicht in
  • Zorg dat de huid droog is voordat je aankleedt
  • Vermijd contact met kleding om vlekken te voorkomen
  • D16
  • Smeer opnieuw in als dat nodig lijkt; bijvoorbeeld na overmatig zweten en/of stevig afdrogen
  • Laat P20 zonnebrand 15 minuten intrekken voordat je de felle zon in gaat

Check de gebruiksaanwijzing voor verdere informatie. Je hebt gekozen voor P20 zonnebrand met factor 50 in een fles van 200 ml. Factor 50 is de minimale factor die wordt aanbevolen om te kunnen genieten van een optimale zonbescherming bij het zonnen. We hebben ook P20 zonnebrand in factor 30 en in flessen van 40, 100 en 200 ml.
Over P20 en Riemann P20 zonnebrand is ontwikkeld en klinisch getest door het Deense Riemann; een fabrikant van gespecialiseerde huidverzorgingsproducten. Zij ontwikkelen huidproducten die overduidelijk werken en waarvan mensen zelf het effect ervan kunnen ervaren. P20 zonnebrand is een product waar het bedrijf enorm trots op is, aangezien het maar liefst 10 uur zonbescherming biedt en mensen lyrisch zijn over dit topproduct. Het biedt de optimale bescherming voor kinderen, strandgangers, topsporters en alle andere mensen die veel in de buitenlucht te vinden zijn. Bestel je P20 zonnebrand nu voordelig bij UV-Fashions!

Merk : P20
Inhoud : P20 - SPF 50 - 100 ml - Zonnebrandcrème - Spray
EAN: 5701943100172
Introductie jaar : 2019