Dior FIX IT COLOR prime & color correcte gezichtsogen-lippen Make-up concealer Dior (1) zie meer Geselecteerd: FIX IT COLOR prime & color correcte gezichtsogen-lippen # 300-geel

Al vanaf €52.40

Dior
FIX IT COLOR prime & color correcte gezichtsogen-lippen
Make-up concealer
Dior
(1) zie meer
Geselecteerd: FIX IT COLOR prime & color correcte gezichtsogen-lippen # 300-geel

BEVESTIG DE KLEUR van Dior, een instant-kleurcorrector om pigmentonvolkomenheden in 3 gebieden te corrigeren.

Geïnspireerd door de make-uptechnieken van de catwalks, is deze multifunctionele kleurcorrector geboren. Hiermee stelt Dior voor te handelen op de pigmentaire onvolkomenheden van de huid van het gezicht, de contouren van de ogen en de contouren van de lippen.

Het stick-formaat combineert twee texturen:

· In het midden een formule die rijk is aan poeders met een gladmakend effect om de textuur van de huid te verbeteren, kleine rimpels te vullen en als een perfecte basis te fungeren.

· Rondom een ​​kleurcorrector (groen, geel, abrikoos of blauw) die direct inwerkt op imperfecties en veranderingen in het pigment van de huid, effectief maar onmerkbaar neutraliserend.

De blauwe tint is perfect voor lichte skins met gelige ondertonen of voor Aziatische skins. Verenig het uiterlijk en breng een vleugje helderheid. Toegepast op punten die licht opvangen (voorhoofd, jukbeenderen, neus en kin) zorgt voor een fris en ontspannen gezichtsuitdrukking.

De abrikozentoon wordt aanbevolen voor donkere, matte of doffe huid. Het is ideaal om donkere vlekken, gebieden met hyperpigmentatie, donkere kringen en olijftinten te verzachten.

De gele tint corrigeert schaduwgebieden met een neiging tot violet, zoals donkere cirkels en bloedvaten in besneeuwde of zeer dunne huiden. Het dient ook om de toon van zeer donkere of bijna blauwachtige lippen te neutraliseren, waardoor de kleur van de lipstick krachtiger wordt.

De groene tint is essentieel om roodheid of roze huid te verzachten. Vervaagt en neutraliseert de kleur van bloedvaten, blozen, acne of rode vlekken.

Merk : Dior
Inhoud : Dior FIX IT COLOR prime & color correcte gezichtso
EAN: 3348901311052
Introductie jaar : 2019