2 Stuks siliconen bad/douche borstel van Bobbels & Putten om de baby en de rest van het gezin te wassen/masseren.

Al vanaf €22.95

Borstels gemaakt van 100% medische siliconen voor lichaam en gezicht. Geschikt van baby tot volwassene. De borstels voelen super maar dan ook superzacht aan.
De borstel ligt prettig in de hand en ziet er leuk uit. De steel van de bloem is om tussen de vingers te klemmen zodat je veel houvast hebt.

Met de borstelharen stimuleer je de bloedsomloop, terwijl je je huid diep reinigt en dode huidcellen worden verwijderd. Gemakkelijk te reinigen en een lange levensduur. Geschikt voor kinderen en volwassenen en leuk om cadeau te geven.

• Siliconen voelt zacht en glad aan. Het is onbreekbaar en kan steeds opnieuw gebruikt worden zonder te beschadigen. Dat betekent minder afval en een lange levensduur.
• Siliconen zijn gemaakt van onschadelijke en gifvrije materialen. Siliconen lijkt op plastic, maar bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen.
• Siliconen zijn niet poreus waardoor bacteriën niet kunnen binnendringen. Dus veel hygiënischer dan bad sponzen.

Afmeting: diameter 10 cm
Afmeting: borstel gedeelte diameter 7 cm
Kleur: roze
Verpakking: doosje

Gebruik:
Doe douche gel op 1 borstel, neem de andere borstel en scrub ze tegen elkaar tot het begint te schuimen en was jezelf superzacht met twee handen in de helft van de tijd.
Ps. Gebruik deze borstel ook om olie of bodylotion aan te brengen. Het product wordt beter verdeeld, dode huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat de poriën zich openen en het gebruikte product vele malen beter wordt opgenomen.

Merk : B&P
Inhoud : 2 Stuks siliconen bad/douche borstel van Bobbels &
EAN: 7106618400294
Introductie jaar : 2019