CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Moisture Shampoo 355ml - vrouwen - Voor

Al vanaf €

Een mild reinigende shampoo dat het vochtbalans in het haar regelt, waardoor het haar zijdezacht en handelbaar blijft.

De Chi Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Moisture Shampoo reinigt het haar op milde wijze met een hydraterende mix van onder andere olijfolie en monoi olie. Dankzij de olijfolie wordt het haar van binnenuit gevoed en wordt de elasticiteit van het haar verbeterd. Bovendien conditioneert de shampoo het haar en de hoofdhuid. Monoi olie zorgt voor een mooie glans en vermindert pluis en statisch haar. De combinatie van deze ingrediënten helpt beschadigd haar te hydrateren, kan haarbreuk verminderen en zorgt voor een betere haarelasticiteit. Hierdoor is de shampoo ideaal voor chemisch behandeld haar. De CHI Deep Brilliance lijn is speciaal ontwikkeld voor zeer getextureerd haar zoals kroeshaar, krullen of dreadlocks en voor beschadigd en chemisch behandeld haar.

Belangrijke kenmerken

  • Voedt het haar
  • Hydrateert het haar
  • Vermindert haarbreuk
  • Verbeterd de haarelasticiteit
  • Ideaal voor chemisch behandeld haar

Gebruik

Maak het haar nat en breng de shampoo gelijkmatig aan op het haar. Masseer de Chi Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Moisture Shampoo in het haar en laat het goed schuimen. Spoel de shampoo vervolgens grondig uit en vervolg de behandeling met de CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Moisture Conditioner.

Tip!

Voor het beste resultaat, gebruik de CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Moisture Shampoo in combinatie met andere producten van de CHI Deep Brilliance lijn.

Resultaat

Dankzij de Chi Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Moisture Shampoo voelt het haar sterker en gezonder aan.

Merk : Chi
Inhoud : CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Moisture Shampoo 355ml - vrouwen - Voor
EAN: 633911778722
Introductie jaar : 2021