Ariane Inden Color Boost For Full Lips - 523 silver - Lippenstift

Al vanaf €

Anti-Ageing Color Boost Lipsticks bevatten een grote hoeveelheid aan actieve werkstoffen. Dit zorgt voor een intensieve kleur en een langdurige houdbaarheid op de lippen. Deze lippenstift heeft een voedende en verzorgende werking. De lippenstift hecht uitstekend en bevat een UV-filter.

Gebruik:
Verschillende oliën zoals evening primrose olie en jojoba olie hebben een voedende en verzorgende werking en zorgen voor een langdurige bescherming zodat de lippen zacht en soepel blijven aanvoelen en niet uitdrogen. Een cocktail van vitamine A, C en E gaat veroudering van de kwetsbare huid van de lippen tegen. De elasticiteit wordt verbeterd. De mond blijft er vol en jong uitzien door de sterk hydraterende werkstoffen. Vitamine C werkt als anti-oxidant en "vangt" vrije radicalen zodat de lippen optimaal beschermt zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf. Anti-Ageing Color Boost bevat UVA- en UVB filters.

Anti-Ageing Color Boost bevat geen parfum maar een natuurlijk aroma van vanille. De lipsticks zijn verkrijgbaar in een gouden of zilveren huls naar keuze. De dop sluit perfect af door het hygiënische draaimechanisme dat opengaan van de lipstick in de make-up tas voorkomt.
Ariane Inden heeft een groot kleurenassortiment van Colorboost Lipsticks welke leverbaar zijn in verschillende series*. De Colorboost Lipstick is ook leverbaar met een creme receptuur, in matte versie, met een parelmoer glans, transparant, etc. Elke serie heeft een eigen receptuur en zorgt voor een andere ervaring (verzorgend, dekkend, zachter, harder, etc.)

Anti-Ageing Color Boost is opgebouwd uit de volgende series:
100 nummers - goud 500 nummers - donker bruin 900 nummers - rood
200 nummers - naturel 600 nummers - roodbruin 1000 nummers - oud roze
300 nummers - bruin 700 nummers - oranje 1100 nummers - roze / pink
400 nummers - warm bruin 800 nummers - donker rood 1200 nummers - paars
1300 nummers - pastel
Binnen deze series:
20 nummers - crème lipsticks, zachtere en verzorgende receptuur die veel kleurpigmenten afgeeft
40 nummers - glitter- of parelmoerglans, iets hardere receptuur waarbij de kleur heel goed op de lippen blijft zitten
60 nummers - mat, iets hardere receptuur waardoor de kleur lang op de mond blijft
80 nummers - transparant / gloss, zachte, verzorgende lipstick met een transparant kleur effect op de lippen
Lipstick 662 is dan een roodbruine matte tint
Het is aan te bevelen bij warme temperaturen uw lipstick zo nu en dan een nachtje in de koelkast te bewaren zodat deze zijn hardheid behoudt en prettiger is aan te brengen.

Merk : Ariane Inden Cosmetics
Inhoud : Ariane Inden Color Boost For Full Lips - 523 silv
EAN: 8717585006427
Introductie jaar : 2018