Home > Thierry Mugler Angel Étoile des Rêves - 100 ml - Eau de Parfum

Thierry Mugler Angel Étoile des Rêves - 100 ml - Eau de Parfum

Angel Étoile des Rêves van Mugler is een interpretatie voor ‘s nachts van Angel, de legendarisch tedere, lekkere en betoverende geur van Thierry Mugler. Een delicate versie, zijdezacht en behaaglijk, om haar draagster tot het einde van de nacht met de betoverende geursporen van Angel te omhullen.

Het lekkere en sensuele geurspoor van Angel Étoile des Rêves is nog tederder door toevoeging van witte muskus en verspreidt een cocoonsfeer die net zo comfortabel aanvoelt als een kasjmieren plaid om uw slaperige huid. Het behaaglijke facet van Angel blijft nog langer hangen en verspreidt zich zachtjes, de hele nacht lang. Net als lingerie kleedt Angel ziijn draagster in een sensueel aura en hult de huid in zachtheid als de streling van een zijden laken. Om u tot in uw dromen met Angel te bedwelmen, verstuift u Angel Étoile des Rêves royaal over de lakens, op uw nachthemd of op uw huid.

Zijn prachtige bolvormige flacon is uitgerust met een verstuiver die werd ontleend aan de traditie van het boudoir, om het parfumritueel nog delicater en kostbaarder te maken.


User Rating:
Beste Deal:


bij
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad