Home > KONAD_nagel_stempelset_T-SET,_6-delig_set.

">

KONAD nagel stempelset T-SET, 6-delig set.KONAD-nagel-stempelset-T-SET,-6-delig-set.<-p>-8809109830141.jpg width=75 height=75>

KONAD nagel stempelset T-SET, 6-delig set.KONAD nagel stempelset T-SET bestaande uit 6 producten voor het stempelen van de nagels. Nagel stempelset om direct aan de slag te kunnen!

Inhoud van KONAD nagel stempelset T-SET:

  • KONAD nagel stempel kussen
  • KONAD nagel stempel schraper
  • 2x KONAD stempel nagellak, 5 ml (WIT / ZWART)
  • KONAD stempel top coat, 11 ml
  • KONAD nagel stempelplaat (M36)

KONAD nagel stempelset T-SET kunt u gebruiken als een perfecte cadeau! Deze KONAD stempelset is mooi verpakt en geeft garantie op professioneel uitziende nail art!

KONAD nagel stempelset is zeer makkelijk en doeltreffend in gebruik. KONAD is het marktleidende merk in nagel stempels voor professionele nagelstyliste, maar ook voor thuisgebruik.

WERKWIJZE nagel stempel:

1. Lak de nagels eerst met Base Coat of een gekozen kleur nagellak.

2. Breng stempel nagellak aan op het ingegraveerde figuur op de stempelplaat.

3. Trek met een korte en krachtige beweging SNEL de overmaat van de stempel nagellak af met de stempel schraper. Let op, dat de stempel schraper een hoek maakt van ongeveer 45 graden t.o.v. de stempelplaat.

4. Druk vervolgens SNEL het stempel kussen op de stempelplaat om het motief over te nemen op het stempel kussen.

5. Voor het overbrengen van het motief kunt u 2 werkwijzen toepassen. Breng het motief over op uw nagel door het toepassen van een onafgebroken rollende beweging OF druk het stempel kussen kort op de nagel en hef deze weer snel op.

6. Voor de bescherming en verzegeling van het stempel motief adviseren we om het stempel motief altijd te verzegelen met de KONAD Topcoat. Let op, dat u de stempel nagellak en de Topcoat van hetzelfde merk gebruikt om oplossen van het stempel motief te voorkomen.

Tip: kies voor een passende ondergrondkleur voor lichtere kleuren stempel nagellak, zodat deze duidelijk zichbaar is en u kunt genieten van de mooiste nailart.User Rating:
Beste Deal:

€23.18
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad