Home > Überbrow Eye Brow Enhancing Serum 5 ml - Wenkbrauw groei serum - Wenkbrauwserum - Uberbrow

Überbrow Eye Brow Enhancing Serum 5 ml - Wenkbrauw groei serum - Wenkbrauwserum - Uberbrow

Zeer effectief wenkbrauwserum, werd verkocht bij ICI Paris XL voor € 119,- !
Speciale aanbieding voor slechts € 39,95

Groeiserum voor vollere en egalere wenkbrauwen. Door veelvuldig epileren of andere oorzaken kunnen de wenkbrauwen dun en ongelijk zijn. Het serum stimuleert de hergroei en zorgt voor flexibele styling mogelijkheden. De actieve peptiden, stimulerende ingrediënten en plantenextracten zijn specifiek geformuleerd voor de wenkbrauwen en zorgen voor een veilig en effectief resultaat. Mooiere, egalere, vollere en sterkere wenkbrauwen in 4 tot 8 weken.
Voor een natuurlijke en jeugdige uitstraling!
- stimuleert (her)groei
- verdikt de haardiameter
- intensiveert kleur
- betere verankering
- voorkomt breuk
- hydrateert en verzorgt
- geen parabenen, niet getest op dieren.

Gebruiksaanwijzing:
Na het reinigen van de ogen, goed naspoelen met lauwwarm water en droog maken. Met het borsteltje wordt het kleurloze UberBrow serum een keer per dag aangebracht, bij voorkeur in de avond. Slechts een kleine hoeveelheid serum is benodigd voor elke toepassing.

Breng met een kammende beweging weinig serum op de huid van de wenkbrauw aan. Borstel het daarna door de wenkbrauw.
Na het aanbrengen enkele minuten laten drogen. Eenmaal droog, dan kan eventueel overige oog makeup of verzorging aangebracht worden.

Indien gewenst kan men ÜberBrow ook alleen aanbrengen op de dunnere gebieden, gebruik dan alleen de tip van de borstel.
* Houdt u er rekening mee dat u het UberBrow wenkbrauwserum consequent elke dag aanbrengt voor tenminste 12 weken * Nadat uw wenkbrauwen er optimaal uitzien kunt u volstaan met een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week om uw prachtige wenkbrauwen te behouden
Bij normaal gebruik gaat de verpakking van 5 ml gemiddeld 4 maanden mee.


Uberbrow is specifiek samengesteld om de wenkbrauwen optimaal te verzorgen en heeft daarom een andere samenstelling dan Uberlash (wimpers). De krachtige peptide Myristoyl Pentapeptide-17 (Multi-eiwit dat de keratine productie van haarfollikel activeert) zorgt in samenwerking met de overige aminozuren voor een optimale stimulatie van de wenkbrauwen. Tezamen met onder andere Collageen uit zeealgen, Hyaluron, Aloë vera, Rijst proteïne en plantaardig Salomonszegelwortel, zorgen deze voor hydratatie, regeneratie en om te beschermen. Uberbrow bevat geen parabenen.
Is het veilig:
- Tijdens een onafhankelijk klinisch onderzoek werden geen irritaties of bijwerkingen geconstateerd, alle proefpersonen evalueerden het met een “zeer tevreden”.
- Een zeer kleine groep gebruikers ervaart een lichte tinteling na het aanbrengen. Dit is een normale reactie en moet snel verdwijnen..
- Wenkbrauwverf: wacht tot 3 dagen na de verfbeurt met aanbrengen van het serum.
- UberBrow is veilig getest op gezonde proefpersonen maar niet getest op zwangere vrouwen tijdens borstvoeding of chemotherapie. Uit voorzorg adviseren wij om UberBrow niet te gebruiken indien u zwanger bent borstvoeding geeft of bezig bent met chemotherapie.
- De resultaten kunnen per persoon kunnen verschillen.
- Alle ingrediënten in UberBrow zijn functionele cosmetische ingrediënten. UberBrow is een cosmetisch product en is geen behandeling voor medische problemen.
- Haargroei op litteken is nagenoeg uitgesloten.

INCI: (bevat GEEN bimatoprost)
Aqua, Aloe, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Rice Protein, Marine Collagen, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Arginine, Citrus Medica Limonum, Polygonum Multiflorum, Glutamine, Leucine, Lysine, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Panthenol, Myristoyl Pentapeptide-17, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Hexylene Glycol, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Biotin, Sodium Chloride.

Your eyes are the gateway to your soul.


User Rating:
Beste Deal:

€39.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad