Home > Alep Zeephart met Arganolie

Alep Zeephart met Arganolie

Dit ivoorkleurige Alep zeephart van Aleppo & Co. wordt nog steeds volgens eeuwenoud recept vervaardigd. In koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie (5%), arganolie, water en soda met zeezout verzeept. Daarna wordt ze verrijkt met biologische karité boter, zonnebloemolie en rozemarijnextracten. Dat maakt deze zeep héél zacht en mild en daardoor geschikt voor het lichaam én het gezicht. Met als resultaat een goed gehydrateerde en zachte huid. Geschikt voor de droge, normale én gevoelige of snel geïrriteerde huid. 97% van de totale ingredienten van deze zeep zijn van natuurlijke origine. Bovendien zonder palmolie, parabenen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Wegens haar vorm ligt de zeep gemakkelijk in je hand.
Door de grootte van de zeep (200 g) gaat ze niet alleen lang mee, ze ruikt bovendien sterk naar de warme, lichtzoete nootachtige geur van de arganbloesem. Hygiënisch verpakt in plastic folie. Ook erg leuk om kado te geven !
Gebruik : voor het reinigen en het hydrateren van je lichaam en/of gezicht. Even laten inwerken en dan afspoelen met zuiver water. Vervolgens je huid droogdeppen.


User Rating:
Beste Deal:

€12.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad