Home > 100% natuurlijke zonnebrandcrème Magen

100% natuurlijke zonnebrandcrème Magen

Een balsem met snelle opname, geen conserveringsbehandeling ingrediënten en is zeer geconcentreerd en voordelig omdat het geen water bevat!

Ingredienten:
Shea boter, organische-virgin geperste kokosolie, extracten van Helichrysum italicum- bekend om haar weefsel helende werking, en zink oxide mineralen
100ml

Het is belangrijk om slim te zonnen, wees wijs in het kiezen van een SPF te zijn! Het gevaar van blootstelling aan zonlicht en iedereen moet zicher bewust van zijn. Het blijft alleen een goede bescherming factor voor kiezen om de schade te beperken, en hier begint het probleem ... Blijkbaar factoren bescherming / screening van de zon daadwerkelijk helpen filter UVA- en UVB-straling en toch zijn ze zeer gevaarlijke stoffen, als gevolg van een aantal onderdelen: Bnzofnon talk, asbest, parabenen, en nog veel meer. Deze componenten veroorzaken grote schade aan ons lichaam op de korte termijn en op de langere termijn. Baanbrekend onderzoek aan het onderzoek en de ontwikkeling Juda gevonden dat het gebruik van bepaalde planten helpt om de zon te filteren !!!! Naar aanleiding van deze studie, een pre kruiden, bracht het eerste product in zijn soort in het land, die beschermt tegen de zon en wordt uitsluitend uit natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor onze gezondheid. Beschermende crème, volledig natuurlijk, SPF 30.

Bevat geen water, dus het is zeer geconcentreerd. Vervang de zonnebrandmiddelen vol chemicaliën, wat vooral belangrijk is voor kinderen De crème is ook goed Lhhtlt babies, zinkoxide crème die nattigheid van urine absorbeert.
(Volledige ingredientenlijst: Shea butter, zinc oxide, sunflower seed oil, canola oil, palm oil, coconut oil, jojoba oil, beeswax, castor oil, cocoa seed butte, calendula officinalis extraxt, lavender extract, everlasting extract, chamomilla recututa flower extract.
Dermatologisch getest, 100% veganistische ingredienten + zinc oxide


User Rating:
Beste Deal:

€25.00
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad