Home > Attitude Little Ones zonnebrandcrème

Attitude Little Ones zonnebrandcrème

Zonnebrand tegen een verbrande huid
Na een dagje in de zon met je kleintje wil je natuurlijk niet dat zijn/haar huidje verband is. De huid van kleine kinderen is gevoelig en kwetsbaar en verbrand vaak snel. Het is daarom van groot belang dat je deze goed beschermt tegen de kracht van de zon met een goede zonnebrand.

Zonnebrand op natuurlijke basis
De zonnebrand crème van Attitude is volledig gemaakt op natuurlijke basis, hierdoor is de hij mild voor de huid en hypoallergeen.

Makkelijk smeerbaar
De zonnebrand crème van Attitude Little Ones laat geen witte strepen of vettige gloed achter op de huid van je kindje. Hij is makkelijk smeerbaar en de fles is makkelijk te openen en sluiten.

Gebruiksaanwijzing:
15 minuten voor blootstelling aan de zon de huid goed insmeren. Iedere 2 uur herhalen en extra smeren na het zwemmen of veel zweten.

Goed om te weten
Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op huidkanker en het vervroegd verouderen van de huid. Om dit risico te minimaliseren, wordt geadviseerd regelmatig de huid in te smeren met zonnebrandcréme met factor 15 of hoger. Ook worden andere zonbeschermende maatregelen geadviseerd zoals het verminderen van de blootstelling aan de zon -vooral van 10.00 tot 14.00 uur- en het dragen van bedekkende kleding, hoeden en zonnebrillen.

Inhoud 150ml


User Rating:
Beste Deal:

€30.20
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad