Home > Armani In Love With You edp 50 ml

Armani In Love With You edp 50 ml

Armani In Love With You edp 50 ml

EEN NIEUWE verbond van eeuwige liefde ...

in liefde met u door Giorgio Armani is een Eau de Parfum floriental Frutal vrouwen, in 2019 gelanceerd met haar mannelijke versie, die een nieuwe aflevering van de meest verwachtingsvolle wereld romantische verhaal te onthullen parfumerie.

Een inspirerend verhaal van blijvende liefde tussen twee mensen. De kracht van liefde en een authentieke relatie. Een jong stel dat houdt van grenzenloos. Een onverwoestbare alliantie tussen twee geliefden. Twee parfums die elkaar aanvullen. Een eerbetoon aan de ware romantiek, puur en eeuwig, die bij deze gelegenheid de aromatische tonen versterkt, evenals de gevoelens.

Mannen en vrouwen zijn anders, maar we hebben dingen gemeen, zoals deze twee geuren die een ingrediënt delen: vanille. Voor haar, een Afrutado floriental Eau de Parfum, in wiens kielzog opvallen als boeiend en sensuele noten zoals zwarte kersen, jasmijn, vanille en patchouli. Een essentie die de schoonheid van vrouwen oproept en die bij het in contact komen met hun huid een verslavende en zeer verleidelijke essentie wordt.


User Rating:
Beste Deal:

€61.50
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad