Home > 2 stuks | Natuurlijke Geitenmelk Zeezout Zeep | Huidverzorging Acne behandeling

2 stuks | Natuurlijke Geitenmelk Zeezout Zeep | Huidverzorging Acne behandeling

Deze geitenmelk zeezeep is gemaakt van natuurlijke geitenmelk en zeezout met behoud van zijn originele vitamines en mineralen.

Ingredienten:
De belangrijkste ingrediënten zijn: zeezout, geitenmelk, glycerine, kokosnoot yoghurt. Deze verzachten en voeden je huid.

Zeezout
Zeezout zeep kan effectief mijten verwijderen en verbetert huidproblemen die veroorzaakt worden door mijten, zoals grote poriën, mee-eters, vette huid, en acne.

Geitenmelk
Geitenmelk heeft anti-aging eigenschappen en stimuleert de elasticiteit van je huid. Geitenmelk is rijker aan voedingsstoffen dan koemelk, en de pH-waarde van geitenmelk heeft vrijwel dezelfde waarde als de opperhuid waardoor het beter door de huid wordt opgenomen. Geitenmelk zeep is geschikt voor alle huiden maar vooral ideaal voor gevoelige huiden.

In geitenmelk zitten Vitaminen A, B, C, D en E. Vitamine B helpt bij de herstel van een droge huid en vermindert ontstekingen. Vitamine A en C geven verlichting aan de beschadigde en gevoelige huid en helpt rimpels reduceren en voorkomen doordat het de collageen productie bevordert. Vanwege de antibacteriële eigenschap is het ook effectief bij de behandeling van de huid die gevoelig is voor acne.


User Rating:
Beste Deal:

€17.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad