Home > ACTIE! Ré-genesis Magnesium 750 g badkristallen en 100 ml magnesium olie voordeelpakket

ACTIE! Ré-genesis Magnesium 750 g badkristallen en 100 ml magnesium olie voordeelpakket

Een zelfdiagnose magnesium pakket, voor ongeveer drie weken, om je eigen diagnose te stellen. Bestaande uit 750 gram badkristallen en 100 ml magnesiumolie.

Beschrijving
Wil je zelf ervaren of je baat hebt bij het gebruik van Ré-genesis magnesium? Kies dan voor dit zelfdiagnose pakket, het geeft je de gelegenheid om gedurende 3 weken de producten dagelijks te gebruiken, tegen een aantrekkelijke prijs.
Dit pakket bestaat uit 750 gram voetbadkristallen en 100 ml magnesium olie
Na een maand heb je een goede indicatie of je verschil merkt. Zijn je klachten verminderd, voel je je energieker of slaap je misschien beter? Stel je eigen diagnose!

Ré-genesis producten bevatten 100% natuurlijke magnesium en hebben een hoge biologische beschikbaarheid.
Ré-Genesis magnesium is NATRIUM ARM. Dus nu ook voor mensen met een zoutarm dieet!

TOEPASSING EN GEBRUIK MAGNESIUM BADKRISTALLEN.
Badkristallen bevatten een hoge concentratie van 47% elementair magnesium.
(1 kg. magnesium bad kristallen bevat 120 g zuivere magnesium).

Magnesium voetbad
Het voetbad is een praktische en gemakkelijk alternatief voor het ligbad. Aangezien de voeten een minder groot absorptieoppervlak inhouden moet een hogere magnesiumconcentratie worden gebruikt. De voeten moeten in ieder geval tot aan de enkels worden ondergedompeld in het voetbad. We raden een temperatuur aan van rond de 37 graden Celsius. De duur van het voetbad moet tenminste 20 minuten zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat een tekort aan magnesium effectief en snel kan worden aangevuld met een dagelijks voetbad.
Bij een zelfdiagnose magnesiumpakket raden wij een maximaal magnesiumpercentage van ca. 2-3 % aan.

De aanbevolen hoeveelheid voor een voetbad is dan:
5 liter water met 100 g magnesiumchloride kristallen.
Neem gedurende 3 weken 2 voetbaden per week.TOEPASSING MAGNESIUMOLIE
Druk afhankelijk van welke hoeveelheid magnesium je nodig hebt op de verstuiver en breng de magnesium aan op armen, benen, buik, oksels en waar je het maar aan wilt brengen. Hierbij is een lichte tinteling en een warm gevoel volkomen normaal, daarna licht inmasseren. Voor een optimaal effect verdeel je de benodigde hoeveelheid magnesium olie over de dag. Zo kun je bijvoorbeeld de olie in de morgen, tussen de middag en in de avond aanbrengen.

Bij een zelfdiagnose magnesium pakket raden wij aan de armen, benen en buik in te smeren.

Gebruik hiervoor ca. 20 sprays per dag = ongeveer 300 mg pure magnesium.

Doe dit gedurende 3 weken.

Na deze drie weken zal je een (lichte) verbetering van je klachten moeten voelen. Dit is wel afhankelijk van het tekort aan magnesium wat je hebt. Is dat tekort groot dan kan het wel 2-3 maanden duren voordat de verbetering intreedt.

Nog wat aanvullende informatie:
Laat de magnesiumolie tenminste 10 minuten inwerken. Je kunt de magnesium daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken. Heb je een erg droge huid dan kan je de huid daarna insmeren met MSM gel voor de huid.
Als je magnesiumolie helemaal niet kunt gebruiken omdat je een zeer gevoelige huid hebt gebruik dan Magnesium Body Lotion.
Deze lotion is speciaal voor de gevoelige huid ontwikkeld en vult tevens een magnesiumtekort aan.

REACTIE MAGNESIUMTEKORT: Het kan dan zijn dat je in het begin wat dunne ontlasting krijgt, dit zou na een week moeten stoppen. Blijf je dit houden gebruik dan minder magnesium of verdun het 1:1 met water en voer het later eventueel weer wat op.

ALLERGIE: In zeer zeldzame gevallen zijn mensen allergisch voor (elke vorm van) magnesium, meestal weet je dit wel. Weet je het niet zeker breng dan eerst een kleine hoeveelheid aan op een klein plekje op de huid en laat dit 24 uur intrekken. Indien extreme roodheid of irritatie optreedt de huid direct afspoelen met water en het product niet meer gebruiken.
Voorkom contact met open wondjes, ogen en slijmvliezen. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing.


User Rating:
Beste Deal:

€18.48
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad