Home > Amorphia® Make-up kwast elektrisch - Foundation kwast - Blush kwast - Electric make up brush - Elektrische makeup borstel - make-up kwast set

Amorphia® Make-up kwast elektrisch - Foundation kwast - Blush kwast - Electric make up brush - Elektrische makeup borstel - make-up kwast set

Gemakkelijker en sneller je make-up aanbrengen? En tegelijkertijd er veel natuurlijker uitzien? Dat kan nu met deze elektrische make-up kwast! Deze nieuwste beauty trend wordt onmisbaar in jouw make-up set!

De elektrische make-up borstel heeft een automatisch roterende kopstuk, waardoor make-up aanbrengen nog gemakkelijker wordt. Doordat de make-up met ronde bewegingen met dezelfde snelheid wordt aangebracht, wordt het egaal verdeeld over de huid. De make-up kwast heeft 2 roteerstanden. De twee verschillende meegeleverde kopstukken zijn geschikt voor foundation, blush, BB cream en poeder.

Sommigen vinden het fijn om foundation aan te brengen met de handen, maar voor een vollere dekking en egaler resultaat is het aan te raden om een kwast te gebruiken. De foundation kopstuk met recht afgesneden haartjes is geschikt voor o.a. vloerbare foundation, poeder etc.
De blush kopstuk met rond afgesneden haartjes is o.a. geschikt voor blush en bb cream. Beiden zijn speciaal ontwikkeld zodat ze ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzingen:
1. Zet de elektrische make-up kwast aan door 2 seconden de knop in te drukken. Wanneer de kwast aan staat, kan je de roteersnelheid aanpassen door kort op de knop te drukken. Door 2 seconden de knop in te drukken schakel je de kwast weer uit.
2. Oplaadtips: wanneer de kwast met de meegeleverde USB-kabel wordt opgeladen, zal de kwast rood kleuren. Hoe voller de accu wordt, hoe lichter deze rode kleur wordt. Wanneer de kwast volledig opgeladen is, zal eerst een witte kleur zichtbaar zijn, en vervolgens geen kleur meer geven.
3. De kwast schakelt zichzelf uit wanneer deze 5 minuten niet in gebruik is.

Specificaties:
• Input power: 5V-1A
• Stroomverbruik: 5W
• Oplaadtijd: 1 uur
• Gebruiksduur: 1,5 uur
• Standby tijd: 90 dagen (vervolgens weer volledig opladen)
• Afmetingen: 190 mm x 30 mm
• Materiaal: ABS


User Rating:
Beste Deal:

€46.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad