Home > Anti-Transpirant Okselpads – 100 Stuks - Beste Oplossing Tegen Okselzweet – Katoen – Anti Zweet Pads - Tegen Zweetplekken - Overmatig Zweten - E Shoppr®

Anti-Transpirant Okselpads – 100 Stuks - Beste Oplossing Tegen Okselzweet – Katoen – Anti Zweet Pads - Tegen Zweetplekken - Overmatig Zweten - E Shoppr®

Anti-Transpirant Okselpads – 100 Stuks - Beste Oplossing Tegen Okselzweet – Katoen – Anti Zweet Pads - Tegen Zweetplekken - Overmatig Zweten - E Shoppr®

Met deze okselpads blijft je kleding droog, schoon en zweetvrij. Ook voel je je zelfverzekerder als je droog blijft onder je armen. Deze anti zweet okselpads zijn zeer populair onder gebruikers die overmatig zweten, ze hebben al enorm veel mensen geholpen die kampen met hetzelfde probleem als jij. Het grote voordeel van de anti transpirant okselpads van E Shoppr® is dat je ze niet voelt, niet ziet en ze doen hun werk op een plek waar veel mensen hulp kunnen gebruiken. Al is het alleen maar om je kleding voor vlekken te beschermen. Geen botox of heftige anti transparanten boordevol metaaldeeltjes, maar gewoon een eenvoudige en vriendelijke oplossing.

De okselpads zijn even simpel als effectief. Een disposable pad die je in de kleding onder je oksels plakt ter bescherming. Je transpiratievocht wordt opgevangen en je kleding blijft schoon en droog. Ze zijn voor eenmalig gebruik en hebben een absorptiecapaciteit die in principe voldoet voor een hele dag. Transpireer je wat meer dan verwissel je gewoon wat vaker.

Voordelen:
✅ Gaan vervelende zweetvlekken tegen
✅ Houden je kleding droog & schoon
✅ Uitgebreide set van 100 anti-transpirant okselpads
✅ Weer zelfverzekerd door het leven
✅ Je voelt ze niet zitten (1,5mm dik)
✅ Makkelijk in gebruik

Comfortabel
Doordat de okselpads gemaakt zijn van zacht en dun materiaal zal je merken dat je ze bijna niet voelt zitten. Het kan natuurlijk voorkomen dat je ze na een lange dag voelt zitten omdat ze dan al wat redelijk wat vocht hebben opgenomen. In dat geval is het verstandig om ze even te verwisselen. Het verschilt echter per persoon of dit wel of niet nodig is. Normaal gesproken kun je 24 uur doen met een paar, maar in sommige gevallen is het verstandig om ze eens per dag te verwisselen.

Weer zelfverzekerd door het leven
Het is natuurlijk nooit fijn wanneer je last hebt van zweetplekken onder je oksels. Dit kan een doorslaggevende reden zijn waarom sommigen mensen dagelijks onzeker door het leven gaan. Doe er daarom direct wat aan. Deze anti-transpirant okselpads gaan ervoor zorgen dat je alles kan doen zonder dat er zweetplekken onder je oksels komen. Jij verdient hem om met volle zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Wegwerp pads
De okselpads zijn eenmalig te gebruiken. Wanneer je ze verwisselt kun je de gebruikte pads weggooien in de afvalbak. De pads zijn over het algemeen 24 uur te gebruiken.

Specificaties
▪ Aantal: 100 okselpads (50 paar)
▪ Materiaal: Hypo-allergeen stretch katoen
▪ Afmetingen: 9,5 x 12 cmUser Rating:
Beste Deal:

€14.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad