Home > Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Sensuel Rubis

Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Sensuel Rubis

Aimee de Mars Parfum - Sensuel Rubis

Natuurlijk parfum op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt.

Vanaf de eerste spray kunnen we de frisse en bloemige tonen van gardenia onderscheiden, gevolgd door de delicatesse van framboos en violet en het zeer dierlijke en houtachtige karakter van Oudh en wierook.

Deze oosterse en natuurlijke geur is genuanceerd door de sprankelende Sichuan Pepper die zich vermengt met de wulpsheid van Benzoin en Sandalwood. Deze parfum met een grote sensualiteit zal meer dan één kraker maken. Herontdek de kracht van Patchouli en de zoetheid van Vanilla in een unieke geur.

Wanneer je Sensual Rubis draagt, voel je je avontuurlijker dan gewoonlijk, je laat je gaan naar je wildste verlangens.

De robijn is een zeer krachtige steen. Een uitstekend stimulerend middel, het helpt het vitale energieniveau te verhogen. Het is gerelateerd aan de Chakra Racine, de 1e Chakra gericht op de levenskracht, de strijdbaarheid, degene die ons verankert met de energie van de Aarde. Rubis presenteert in deze natuurlijke geur opent ons voor toewijding en is energiek.

Persoonlijkheid: Assertief, avontuurlijk, verrassend

Hoofdnoten: Bergamot Sichuan Peper en Framboos
Hartnoten: Gardenia, Viool, Wierook , Ceder
Basisnoten: Sandelhout, Patchouli, Benzoïne, Vanille

Wil je eerst een sample proberen? Klik dan hier.

Kenmerken:

- 95% Natuurlijk Parfum
- Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, SLS, SLES en kunstmatige kleurstoffen
- Gemaakt op basis van essentiële oliën
- Vegan
- Dierproefvrij
- 50ml

Ingredienten (INCI):

Alcohol, Aqua, Parfum, +/- : Evernia Prunastri, Geraniol, Citronellol, Citral, Linalool, Eugenol, Farnesol, Coumarin, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Benzyl Cinnamat

Over Aimee de Mars:

Biologische parfums worden veelal als misleidend beoordeeld door consumenten, m.n. ten aanzien van de duur en de ‘sillage’ (reikwijdte).

Tegelijkertijd zijn vrijwel alle gangbare geuren die men in de klassieke parfumerie aantreft, minimaal 80% synthetisch van samenstelling.

Voor ons merk Aimée de Mars hebben wij producten ontwikkeld die voor minimaal 95% uit grondstoffen van natuurlijke en (niet gecertificeerde) biologische oorsprong bestaan. Onze Eaux de Parfums zijn vrij van flalaten, benzophenone of polycyclische musk. Sterker nog, we hebben besloten om dezelfde grondbeginselen van certificeringsinstantie Cosmebio toe te passen.

Dit betekent dat de (maximaal) 5% synthetische bestanddelen die wij voor onze formules toelaten natuur-identiek zijn (dus moleculen die in de natuur voorkomen en niet chemisch ontwikkeld). Voorbeelden hiervan zijn iononen, hedionen, coumarine of aldehyde C11.

We kiezen er ook voor om met prachtige grondstoffen te werken zoals Jasmijn- , Tonka bonen- , of Rozen Absolue, waardoor wij in staat zijn hedendaagse parfums te creëren met de kwaliteit zoals die vroeger gewoon was – maar (nog) niet altijd herkend door Ecocert.

Wij zien het als onze taak om de consument mee te nemen op ontdekkingsreis van de synthetische geuren naar natuurlijke parfums: l’Aromaparfumerie®. We sprekenhier van een ware versmelting van de weldaad van aromatherapie met de wereld van de parfums. Dit is mogelijk dankzij het actieve hart 21 essentiële oliën die krachtig resoneren, waardoor elk parfum een gevoel van welbehangen brengt, op lichaams- én op zielsniveau.

We gebruiken tenslotte Biologische alcohol afkomstig gewonnen uit tarwe en, steeds als de extractiemethode dat toelaat, biologische essentiële oliën.User Rating:
Beste Deal:

€73.89
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad