Home > 2 x bad/douche borstel - siliconen douche bloem - reinigt de poriën diep - verwijdert dode huidcellen - stimuleert de bloedsomloop - veel hygiënischer en langere levensduur – lichaamsborstels zacht

2 x bad/douche borstel - siliconen douche bloem - reinigt de poriën diep - verwijdert dode huidcellen - stimuleert de bloedsomloop - veel hygiënischer en langere levensduur – lichaamsborstels zacht

2 Stuks siliconen bad/douche borstel
Het is alom bekend dat bad sponzen grote bacterie haarden zijn, met bleekmiddel gereinigd en om de drie tot vier maanden vervangen moeten worden . Met deze siliconen bad/ douche borstels heb je daar geen last meer van.
• Siliconen voelt zacht en glad aan. Het is onbreekbaar en kan steeds opnieuw gebruikt worden zonder te beschadigen. Dat betekent minder afval en een lange levensduur.
• Siliconen zijn gemaakt van onschadelijke en gifvrije materialen. Siliconen lijkt op plastic, maar bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen.
• Siliconen zijn niet poreus waardoor bacteriën niet kunnen binnendringen. Dus veel hygiënischer dan bad sponzen.

De borstels zijn geschikt van baby tot volwassene en voelen super maar dan ook superzacht aan. De borstels liggen prettig in de hand en zien er leuk uit. De steel van de bloem is om tussen de vingers te klemmen zodat je veel houvast hebt. Door beide borstels met een klein beetje douche schuim tegen elkaar te scrubben ontwikkel je voldoende schuim om je hele lichaam te wassen.

Met de borstelharen stimuleer je de bloedsomloop, terwijl je je huid diep reinigt en dode huidcellen worden verwijderd. Gemakkelijk te reinigen en een lange levensduur. Geschikt voor kinderen en volwassenen en leuk om cadeau te geven.
Alle voordelen op een rijtje:
Veel hygiënischer dan bad sponzen
Goedkoper door de lange levensduur
Besparing op douche gel door grote schuimontwikkeling
Door beide borstels bij iedere wasbeurt te gebruiken, besparing van tijd.
Leuk voor kinderen om zichzelf te wassen
Blijven mooi, ook na jaren lang gebruik

Afmeting: diameter 10 cm
Afmeting: borstel gedeelte diameter 7 cm
Kleur: groen
Verpakking: doosje

Gebruik:

Doe douche gel op 1 borstel, neem de andere borstel en scrub ze tegen elkaar tot het flink begint te schuimen en was jezelf superzacht met twee handen in de helft van de tijd.


User Rating:
Beste Deal:

€24.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad