Home > 2x Care Plus zonnebrand factor 50 - SPF50 - 100 ml - Ideaal voor op reis - Beschermd ook tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen

2x Care Plus zonnebrand factor 50 - SPF50 - 100 ml - Ideaal voor op reis - Beschermd ook tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen

2X ZONNEBRAND TEGEN KWALLEN | OUTDOOR & SEA SPF50 100 MLVeel kwallensoorten kunnen steken wanneer zij in contact komen met mensen. Kwallensteken kunnen pijn, zwelling, jeuk en roodheid van de huid veroorzaken.De ernst van de klachten hangt af van de soort kwal en de hoeveelheid gif die is geïnjecteerd. Care Plus® Outdoor & Sea SPF 50 beschermt niet alleen tegen de schadelijke gevolgen van de zon, maar ook tegen de meeste kwallensteken, koralen en zeeanemonen. Outdoor & Sea SPF 50 legt een beschermlaag over de huid, waardoor de kwal bij aanraking de zwemmer niet als mogelijke prooi herkent en geen gif in de huid zal injecteren. Outdoor & Sea SPF 50 biedt daarnaast hoge UV-bescherming en is waterbestendig. De werkzame stof Panthenol verzorgt en kalmeert de huid. De crème is klinisch getest door dermatologen en is geschikt voor de kinderhuid.De gepatenteerde technologie van Care Plus® Outdoor & Sea SPF 50 is gebaseerd op de clownfish, bekend van de Disney film Finding Nemo. Wetenschappers verbaasden zich erover dat de clownfish onschendbaar door koraal en langs zeeanemonen kon zwemmen. De zeeanemoon, familie van de kwal, gebruikt namelijk giftige harpoentjes om te jagen op vis. Bij nader onderzoek bleek het geheim van de clownfish de beschermende slijmlaag op zijn huid te zijn. Zeeanemonen herkenden dankzij de slijmlaag de clownfish simpelweg niet als prooidier en injecteerden bij aanraking geen giftige harpoentjes in de huid. Deze bijzonder beschermende slijmlaag vormde vervolgens basis voor verder onderzoek naar remmers om kwallensteken te voorkomen.Ingrediënten: Aqua, Dibutyl Adipate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Isopropyl Myristate, Polyglyceryl-4 Diisostearate /Polyhydroxystearate/ Sebacate, Homosalate, Stearyl Dimethicone, Cetyl dimethicone, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Lanthanum Chloride, Magnesium Chloride, Calcium Chloride, Plankton Extract, Glycoproteins, Glycosaminoglycans, Diazolidinyl Urea, Tetrasodium EDTA, Sodium Citrate, Trimethoxycaprylylsilane, Propylparaben, Methylparaben, Fragrance Chemical.VOORDELEN:
✓ Beschermt de huid tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen
✓ Professionele waterproof anti-zonnebrandcrème
✓ Hoge beschermingsfactor (SPF50) tegen de schadelijke gevolgen van de zon
✓ Klinisch getest door dermatologen
✓ Ook geschikt voor de gevoelige kinderhuid
✓ Handige verpakking van 100 ml: mag mee in je handbagage tijdens het vliegen

VRAAG EN ANTWOORD:
HOE GENIET IK VEILIG VAN DE ZON?
Wil je je huid beschermen tegen veroudering, zonnebrand, beschadiging en de kans op huidkanker zo klein mogelijk maken? Bedek dan je huid zoveel mogelijk met kleding en draag een hoed en zonnebril om je gezicht te beschermen. Smeer je regelmatig helemaal in met een goed zonnebrandproduct zoals de Sun Protection Outdoor & Sea SPF50, óók als je in de schaduw zit. Je lippen zijn heel gevoelig: bescherm ze tegen UV-stralen met de Sun Protection Face & Lip SPF30 crème of de Sun Protection Lipstick SPF30. Ga tussen 11:00 en 15:00 uur nooit in de volle zon. Wees alert op veranderingen in je huid. Verandert een sproet of moedervlek van kleur of van vorm? Heb je een andere opvallende verandering in je huid? Laat het nakijken door een arts.

WAT TE DOEN BIJ EEN KWALLENBEET?
Sun Protection Outdoor & Sea SPF50 voorkomt dat koralen, zeeanemonen en kwallen hun gif in je huid loslaten! Omdat de crème niet de beet van alle kwallensoorten voorkomt, kun je onverhoopt toch nog gebeten worden door een kwal. Verwijder dan eventuele resten van tentakels met een handschoen of pincet. Spoel de huid niet na met zoet water; dit kan eventueel wel met zout zeewater. Behandel de aangedane huid met de verzachtende en jeukstillende Insect Bite Gel van Care Plus. Is er sprake van een groot aantal kwallenbeten of krijg je last van symptomen als hoofdpijn, benauwdheid of braken, schakel dan met spoed medische hulp in.

HOE MOET IK MIJ BESCHERMEN TEGEN HET GIF VAN ZEEDIEREN?​
Lekker naar het strand? Naast de schadelijke UV-stralen van de zon is het ook oppassen geblazen voor koralen, zeeanemonen en kwallenbeten. Bij contact met koralen of zeeanemonen komt er gif in je huid en dit veroorzaakt pijn. Veel kwallensoorten kunnen stUser Rating:
Beste Deal:

€32.00
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad