Home > 16 Herbruikbare Wattenschijfjes – Wasbare en Duurzame Wattenschijfjes Bamboe + Waszakje

16 Herbruikbare Wattenschijfjes – Wasbare en Duurzame Wattenschijfjes Bamboe + Waszakje

Draag een duurzaam steentje bij door het gebruik van de 16 premium herbruikbare wattenschijfjes. De duurzame én wasbare wattenschijfjes zijn voor bewuste consument die bereid is bij te dragen aan een duurzame samenleving maar ook het beste voor zichzelf wilt. Hiermee bespaar je zo’n 1460 katoenen wattenschijfjes per jaar en een hoop euro’s.

16 premium herbruikbare wattenschijfjes:
✓ Herbruikbaar
✓ Duurzaam materiaal
✓ Voorkomen huidirritatie
✓ Hebben een Antibacteriële werking
✓ Premium materiaal
✓ Voor de gevoelige huid
✓ 8cm groot
✓ Zeer effectief
✓ Leuk om te geven
✓ Leuke verpakking
✓ Inclusief waszak

Zero-waste mentaliteit
Met de herbruikbare wattenschijfjes draag je bij aan een duurzame samenleving. Het ideale geschenk voor iemand met een zero-waste mentaliteit. Een gemiddelde vrouw zou verbruikt makkelijk zo’n 1460 wattenschijfjes per jaar. Door het gebruik draag je bij aan het milieu én bespaar je geld!

Premium kwaliteit gezichtsverzorging
De wattenschijfjes zijn enorm comfortabel. Door het 3-laags bamboe materiaal zijn ze enorm fijn voor de huid en hebben deze een antibacteriële werking, dit voorkomt irritatie. Daarnaast zijn ze wel 8 centimeter groot en dus enorm effectief. Tot slot pluizen ze niet en behouden ze hun zachtheid.

Specificaties
De wattenschijfjes worden in een leuke cadeauverpakking per 16 stuks geleverd: 8 in de kleur groen en 8 in de kleur wit. Deze hebben een diameter van 8cm en zijn 3-laags 90% bamboe en 10% duurzaam katoen. Tevens ontvangt u een bijbehorende waszak, de wattenschijfjes dienen gewassen te worden op 60 graden celsius.


User Rating:
Beste Deal:

€16.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad