Home > 12 Unieke Bruisballen XL - 100% Natuurlijk - Verschillende aromas - Bruisende Badzeep - Bruistablet

12 Unieke Bruisballen XL - 100% Natuurlijk - Verschillende aromas - Bruisende Badzeep - Bruistablet

De nieuwste bruisballen van Djeals.nl
Lange of stressvolle dag gehad en behoefte aan ontspanning? Of heb jij graag wekelijkse spa dagen in jouw badkamer waar jij helemaal tot rust kan komen? Upgrade jouw ontspanning en wordt helemaal zen van onze bruisballen voor bad. Onze badbruisballen zijn kleurrijke en solide bath bombs met verschillende aroma’s. Terwijl de badbom met pure etherische oliën langzaam oplost in het water, komt er een heerlijke geur vrij. Daarnaast zorgen deze badballen voor veel schuim in jouw bad. Laat het genieten beginnen.

Waarom eigenlijk een bruisbal?
Een warm bad met een bruisbal erin werkt zeer ontspannend en is dankzij de toevoeging van diverse ingrediënten een weldaad voor je huid. Een bruisbal zorgt voor een milde reiniging. Je zorgt voor optimale ontspanning en tegelijkertijd voor een zuivering van jouw lichaam.

Waarom Djeals.nl bruisballen?
Wij vinden ontspanning erg belangrijk. Daarom zorgen wij voor het optimale genot tijdens jouw spa moment. Onze bruisballen pakket bestaat uit 12 verschillende badballen met etherische oliën waardoor elk bad moment een verschillende ervaring heeft. Je kan kiezen uit de lekkerste geuren en de mooiste kleuren. Daarnaast zijn onze bruisballen extra groot waardoor jouw bad plezier extra lang kan duren. Mochten de bruisballen te groot zijn voor bij jou in bad, dan kan je ze ook afbreken en iedere bruisbal in twee delen. Zo kan je tweemaal langer genieten van de bruisballen.

Wist je dat een bruisbal zorgt voor ontspanning en dus gezond is?
Voor de ontspanning is een bruisbal erg gezond, zeker voor je geest. Een warm bad met een badbruiser erin werkt namelijk zeer ontspannend. Je bruist je stress letterlijk weg… Door de toevoeging van verschillende ingrediënten ruikt het bad heerlijk en daar wordt onze neus dan weer heel blij van. Je prikkelt jouw zintuigen door de kleuren en geuren die vrijkomen bij het bruisen. Dit is een vorm van aromatherapie. De geuren zullen jou helpen met het vergroten van de ontspanning en het verlagen van angst en slapeloosheid.

De voordelen van een bruisbal:
✔ Een voordeelpakket met 12 bruisballen in een leuk doosje
✔ XL ballen van 80 gram voor extra lang bad plezier
✔ Rustgevende en ontspannende werking zodat jij jouw stress weg kan bruisen in het bad
✔ Aromatherapie werking zodat ontspanning optimaliseert en angst en slapeloosheid verminderd (bewezen)
✔ Etherische oliën zodat jij jouw huid optimaal reinigt
✔ Bruist veel zodat er veel schuim is en het bad plezier vergroot wordt
✔ 100% natuurlijke ingrediënten

Welke bruisbal geuren ontvang jij?
• Blueberry
• Watermeloen
• Citroen
• Aardbei
• Verse thee
• Mint
• Sinasappel
• Melk
• Lavendel
• Rozen
• Vanille
• Ocean


User Rating:
Beste Deal:

€27.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad