Home > AHAVA Holiday 2022 AT YOUR BEST - Geeft hydratatie aan de huid - Verminderd diepe rimpels en fijne lijntjes - Anti-rimpel - Bevat een masker, creme en liplijn behandeling - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3

AHAVA Holiday 2022 AT YOUR BEST - Geeft hydratatie aan de huid - Verminderd diepe rimpels en fijne lijntjes - Anti-rimpel - Bevat een masker, creme en liplijn behandeling - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3

Dit krachtige huidtrio combineert het beste van AHAVA`s Apple of Sodom-producten: AHAVA Advanced Diep rimpel creme, AHAVA Overnacht diep rimpel masker en de AHAVA Liplijn rimpel behandeling. Het is het antwoord van de natuur op rimpels.

AHAVA Diep rimpel creme
Een geavanceerde vochtinbrengende crème voor de gehele dag die de zichtbaarheid van diepe rimpels vermindert en de algehele jeugdigheid van de huid gedurende de dag verfijnt. Verrijkt met actieve ingrediënten die de gezichtscontouren zichtbaar vormen, samen met AoSTM-complex AHAVA`s klinisch bewezen, exclusieve rimpelverzachtende patent dat een gladde, volledig gehydrateerde, volle en soepele huid onthult.

AHAVA Overnacht diep rimpel masker
Rimpelverzachtend masker op gelbasis voor een jonger uitziende huid, na dagelijks gebruik. Versterkt de huid met hydraterende actieve stoffen, samen met AoSTM-complex, AHAVA`s klinisch bewezen, exclusieve rimpelverzachtende patent, om het natuurlijke herstel van de huid gedurende de nacht te herstellen. Ontwaak met een huid die zichtbaar steviger en gladder is. De huid is goed gehydrateerd, voller, zacht, soepel en klaar om de dag te beginnen.

AHAVA Liplijn rimpel behandeling
Deze gerichte lipbehandeling combineert Osmoter, onze kenmerkende mix van Dode Zee-mineralen waarvan is bewezen dat ze het vochtgehalte van de huid verhogen, en extracten van Apple of Sodom, een nog nooit eerder gebruikte cosmeticaplant die bekend staat om zijn anti-verouderingseigenschappen. Verbeterd met krachtige plantaardige actieve stoffen, vermindert het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels rond de lippen, hydrateert diep, herstelt het volume en helpt toekomstige tekenen van veroudering en uitdroging te voorkomen.User Rating:
Beste Deal:

€118.30
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad