Home > AHAVA Holiday 2022 EXTREMELY YOU - Anti-rimpel - Hydrateert het gezicht - Bevat een serum, dagcreme en oogmaskers - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3

AHAVA Holiday 2022 EXTREMELY YOU - Anti-rimpel - Hydrateert het gezicht - Bevat een serum, dagcreme en oogmaskers - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3

Vocht en hydratatie zijn je bondgenoten. Deze cadeauset voor de feestdagen van AHAVA huidverzorging is gericht op het doven van een droge, vochtarme huid en het verstevigen en gladmaken van lijntjes en rimpels tijdens het proces. Aangedreven door mineraalrijke ingrediënten uit de Dode Zee, zullen deze behandelingen zorgen voor een ware verwenervaring.

AHAVA Extreme nachtbehandeling
Dit unieke nachtconcentraat is gebaseerd op AHAVA`s gepatenteerde EXTREME Complex, dat ingrediënten van de hoogste en laagste plaatsen op aarde combineert: botanische extracten uit het Himalaya gebergte en krachtige mineralen uit de Dode Zee. Het is bewezen dat het tijdens de slaap werkt om stevigheid te bevorderen, de teint glad te maken en de natuurlijke afweer van de huid te versterken, terwijl het omhult met een ontspannend gevoel.

AHAVA Extreem dagcreme
Deze geavanceerde dagcrème is gebaseerd op AHAVA`s gepatenteerde EXTREME Complex, dat ingrediënten van de hoogste en laagste plaatsen op aarde combineert: botanische extracten uit het Himalaya gebergte en krachtige mineralen uit de Dode Zee. Het bevordert de stevigheid, biedt de hele dag hydratatie en vermindert tekenen van veroudering en maakt de gezichtscontouren soepeler.

AHAVA Dode Zee Osmoter oogmasker
Deze gelpleisters voor oogmaskers zijn gebaseerd op AHAVA`s exclusief gepatenteerde Osmoter, onze kenmerkende mix van Dode Zee-mineralen. Het stimuleert de hydratatie, detox en energieactiviteiten van de huid. Aangedreven met peptiden en botanische extracten, verminderen de maskers de verschijning van rimpels en fijne lijntjes, verminderen donkere kringen en bevorderen stralende, fris ogende ogen in slechts 10 minuten.User Rating:
Beste Deal:

€80.35
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad