Home > After shave balm Rose For Men| Aftershave balsem voor mannen| Rozen cosmetica met 100% natuurlijke Bulgaarse rozenolie en rozenwater

After shave balm Rose For Men| Aftershave balsem voor mannen| Rozen cosmetica met 100% natuurlijke Bulgaarse rozenolie en rozenwater

Lichte, snel absorberende aftershavebalsem Rose For Men met een rijke en sensuele aroma. Het verzacht effectief de huid na het scheren en verbetert de natuurlijke beschermende functies. Het heeft een antibacteriële, ontstekingsremmende en verzachtende werking en veroorzaakt geen huidirritaties.

Geschikt voor de gevoelige huid.

GEBRUIKSAANWIJZING
Aanbrengen op de huid na het scheren. Masseer zachtjes tot het is opgenomen. Niet spoelen.

Rose For Men is een cosmetische lijn van luxe producten, speciaal ontworpen om het welzijn en de gezonde uitstraling van huid en haren van mannen te behouden.

Deze serie bevat kwalitatief hoge, veelzijdige en effectieve producten, eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik en met een moderne en robuuste mannelijke geur.

De producten bevatten innovatieve natuurlijke complexen waaronder 100% natuurlijke Bulgaarse rozenolie, rozenwater, bamboe-extracten en probiotica, die niet alleen zorgen voor een attractieve uitstraling van huid en haren maar ook de microflora* helpen te balanceren, waardoor de natuurlijke weerstand van de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf toeneemt.User Rating:
Beste Deal:

€24.50
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad