Home > Dove Purely Pampering Sheabutter & Vanille Women - 400 ml - Douchecrème

Dove Purely Pampering Sheabutter & Vanille Women - 400 ml - Douchecrème

Dove Douchecrème Purely Pampering Sheabutter & Vanille voor een verwennende douche-ervaring en een gevoede huid.

• Laat je huid gevoed en hersteld aanvoelen.
• Met sheaboter en vanille.
• De hydraterende ingrediënten voeden de huid tijdens het douchen.
• Dermatologisch getest.
• Met Dove`s NutriumMoisture.
• Lekker om jezelf mee te verwennen.

Met Dove Purely Pampering Sheabutter & Vanille douchecrème verzorg je je huid niet alleen, je verwent deze ook! Na een lange dag is Dove Purely Pampering heerlijk om je lichaam en geest te verwennen in combinatie met een warme douche. Het is een romige douchecrème met de zachte geur van sheaboter en vanille die je op een tropisch strand doet wanen. De douchecrème beschikt over NutriumMoisture en hydraterende ingrediënten. Hierdoor wordt de huid optimaal gevoed en gehydrateerd. Door de milde formule is Dove Purely Pampering de meest effectieve verzorging van Dove. Al na één keer douchen met Dove Purely Pampering Sheabutter & Vanille douchecrème voelt je huid zachter en gevoed aan. De rijke crème met sheaboter helpt de huid te herstellen en diep te voeden. De boter is een perfecte moisturizer voor de huid en beschikt over allerlei vitaminen en mineralen. Naast sheaboter bevat de douchecrème ook de warme geur van vanille. Laat je omhullen door de zachte geur, voel jezelf weer in balans en kom tot rust na een zware, lange dag. Jezelf verzorgen heeft nog nooit zo goed gevoeld!Dove Purely Pampering is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypen. Dus ook de meest gevoelige huid kan worden verwend. Na het douchen met Dove Sheabutter & Vanille douchecrème kun je je huid nog extra verzorgen en verwennen door deze te behandelen met een bodylotion.

Gebruiksinformatie 1. Was je lichaam en gezicht met Dove douchecrème.
2. Spoel de douchecrème goed af.
3. Vermijd oogcontact.
4. Bij contact met de ogen gelijk uitspoelen met water.


Veelgestelde vragen over

1. Hoe verzorg ik mijn huid optimaal?
Dove Purely Pampering douchecrème heeft de meest effectieve verzorging door de milde formule. Na het douchen kun je je huid nog extra verzorgen en verwennen door een bodylotion te gebruiken.

2. Is de douchecrème ook geschikt voor een gevoelige huid?
Ook de gevoelige huid kan verzorgd worden met Dove Purely Pampering. De douchecrème is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor alle huidtypen.
User Rating:
Beste Deal:

€8.84
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad