Home > Axe You Douchegel - 6 x 250 ml - Voordeelverpakking

Axe You Douchegel - 6 x 250 ml - Voordeelverpakking

Geen enkele gast is perfect, maar iedereen heeft iets dat hem aantrekkelijk maakt. #YouGotSomething AXE You Douchegel 250 ml zorgt dat je je onoverwinnelijk schoon voelt. AXE You heeft een moderne, mannelijke geur. Combineert de geur van frisse vetiver, amber en zwarte peper. Met AXE You douchegel claim je het unieke in jezelf. Want geen gast is perfect, maar iedereen heeft wel iets speciaals dat hem aantrekkelijk maakt. #YouGotSomething Ruik de hele dag schoon en fris met AXE douchegel. Start je dag goed. Of je avond. "AXE You Douchegel
AXE You Douchegel zorgt dat je je onoverwinnelijk schoon voelt. Deze douchegel heeft een moderne, mannelijke geur. Het combineert de geur van frisse vetiver, amber en zwarte peper. Met AXE You douchegel claim je het unieke in jezelf. Want geen gast is perfect, maar iedereen heeft wel iets speciaals dat hem aantrekkelijk maakt. #YouGotSomething

Hoe gebruik je het?
AXE douchegel is eenvoudig in gebruik. Doe een beetje douchegel op de palm van je hand. Wrijf het vervolgens tussen je handen totdat het gaat schuimen en was jezelf verfrissend schoon. Met AXE douchegel start je dag goed. Of je avond.

Find Your Magic
Alle AXE producten zijn speciaal ontworpen om jou er op je best uit te laten zien. En je lekker te laten ruiken met een geur die bij jou past. Het maakt namelijk niet uit wie je bent, hoe je er uit ziet of wat je doet. Je bent het meest aantrekkelijk als je helemaal jezelf bent. Dus work on it. Claim it. Own it. Find Your Magic.

Over AXE
In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor alle mannen was geboren. Ruim 30 jaar later blijven mannen in meer dan 80 landen over de hele wereld dagelijks de AXE ervaring beleven. Met ruim 20 verschillende geuren is de bodyspray nog steeds het bekendste product van AXE. Niet voor niks is AXE wereldwijd een van de populairste verzorgingsmerken voor mannen in zowel deodorant als douchegel!"


User Rating:
Beste Deal:

€15.00
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad