Home > 2 stuks siliconen maskerkwast geel - foundation kwasten - make up spatels - voor het aanbrengen van maskers, foundation en crème

2 stuks siliconen maskerkwast geel - foundation kwasten - make up spatels - voor het aanbrengen van maskers, foundation en crème

Maskerkwasten
Neem je graag een gezichtsmasker, maar heb je een hekel aan de smurrie die overal zit? Met deze siliconen maskerkwasten blijven je handen schoon en komt je masker op de plaats waar het hoort.

Moeilijk bereikbare plaatsen zoals de neus en rondom de ogen zijn makkelijk te bestrijken met de siliconen maskerkwast. En is het gelijkmatig aanbrengen van het masker heel eenvoudig.

De maskerkwast is eenvoudig met wat zeep te reinigen en bacteriën hebben geen nestelplaats zoals bij maskerkwasten met haren.


Ook te gebruiken als hygiënische spatel om dag- of nacht creme uit het potje te halen zodat er geen bacteriën in je crème komen. Of het aanbrengen van foundation.

De maskerkwasten zijn super zacht en zo gevormd dat ze makkelijk de de contouren van je gezicht volgen.

Materiaal: medische siliconen

Siliconen voelt zacht en glad aan en is heel huidvriendelijk. Het is onbreekbaar en kan steeds opnieuw gebruikt worden zonder te beschadigen. Dat betekent minder afval en een lange levensduur.
Siliconen zijn gemaakt van onschadelijke, gifvrije materialen. Het lijkt op plastic, maar bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen.
Siliconen zijn niet poreus waardoor bacteriën niet kunnen binnendringen.
Afmeting: 14 x 3cm
Kleur: roze, groen, geel

Ps. Als je een masker neemt, gebruik dan beide spatels.


User Rating:
Beste Deal:

€15.95
bij Bol.com
Reclame


Compare Prices User Reviews
Nickname:
maxim 50 chars.
Review Title:
maxim 100 chars.
Pros:
maxim 250 chars.
Cons:
maxim 250 chars.
Rating: Good  Bad